Agenda

jul 2021

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
31/07/2021
Expositie: Water - Tiny Weijers.
Expositie: Water - Tiny Weijers

Kunstenares Tiny Weijers-Broersen exposeert in Cultuurkerkje Oudesluis
Volgens Tiny staat water voor; beweging, leven, transparantie, verandering en verbinding. Tijdens de corona periode heeft ze enorm veel geschilderd en niet geëxposeerd. Daarom kan ze veel nieuw werk laten zien in aquarel, acryl en mixed media. Tiny is lid van de Noorder Kunstkring.

sep 2021

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
19/09/2021
Concerten FADOpelos2.
Concerten FADOpelos2

Fadozangeres Iris Feijen won de hoofdprijs van SBS 6-zangwedstrijd We Want More. Samen met gitarist Tiago Lageira ontroerde ze publiek en jury met een persoonlijk nummer. Het geplande optreden in het Cultuurkerkje was dan ook gauw uitverkocht. Maar voor degene die geen kaartjes konden bemachtigen is er een nieuwe kans op 19 september 2021. Verkoop enkel via webshop mogelijk. Door Corona maatregelen is het maximaal aantal tickets beperkt.

24/09/2021
Popprofessor Leo Blokhuis.
Popprofessor Leo Blokhuis

Vrijdag 24 september 2021 komt Leo Blokhuis naar het Cultuurkerkje. Blokhuis is journalist op het gebied van popmuziek. De liefde voor muziek hebben belijdt hij in zijn boeken, radio- en tv-programma’s.

okt 2021

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
09/10/2021
Band ‘Zomer’ gaat door in de herfst.
Band ‘Zomer’ gaat door in de herfst

Op zaterdag 9 oktober 2021 speelt de band ‘Zomer’ in het Cultuurkerkje met zelf gecomponeerde nummers. Ook de Nederlands teksten zijn van eigen hand. De teksten zijn treffend en uit het hart gegrepen.

16/10/2021
Dieter en Eric van der Westen - akoestisch duo concert.
Dieter en Eric van der Westen - akoestisch duo concert

De gebroeders Van Westen treden 16 okt 2021 op. Het duo trad eerder op in het Cultuurkerkje. Vanwege het enthousiaste publiek keren ze terug. Met The Sun Will Rise Again bieden de broers tegenwicht aan de sombere tijdsgeest

nov 2021

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
06/11/2021
Nienke Staal verwonderend.
Nienke Staal verwonderend

De zangeres en liedschrijver Nienke Staal zal ons verwonderen als ze 6 november optreedt in het Cultuurkerkje Oudesluis. Ze zingt fonkelnieuwe liedjes . Haar gitarist Ronald Glim begeleidt haar.

dec 2021

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
11/12/2021
Ernst Jansz in Cultuurkerkje Oudesluis.
Ernst Jansz in Cultuurkerkje Oudesluis

De meesten kennen Ernst Jansz van de band Doe Maar. Ouderen herinneren hem van de legendarische hippieband CCC Inc. Anderen zagen en hoorden hem met Boudewijn de Groot en Bram Vermeulen. Zijn optreden in het Cultuurkerkje heeft niet alleen te maken met voorgaande successen maar ook met Bob Dylan die een rode draad is in Ernst Jansz’ muziekleven. Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 15, 1757 PC Oudesluis Wanneer: zaterdag 11 december 2021