Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2018

Skotwal speult skoftug mooi in Ouwesluis!

22 september van 20:30 tot 22:30

Skotwal treedt op in het Cultuurkerkje van het platteland van Noord-Holland. De West-Friese Band speelt muziek van de Amerikaanse in het Westfries vertaalde teksten, de taal van hun jeugd.

Meer weten »

Poëzie en Muziek met Jack W. Beneker

29 september van 20:00 tot 22:00

Musicus en voormalig stadsdichter van Den Helder Jack W. Beneker zingt met veel gevoel door hemzelf gecomponeerde muziek. De muziek houdt het midden tussen kleinkunst en kamermuziek. Hij weet met zijn stem en passende gitaarbegeleiding de gedichten met veel gevoel te vertolken. Gevoegd bij bestaande of door hem zelf geschreven poëzie is dat een belofte voor een prachtige avond.

Meer weten »
oktober 2018

Nederlandstalige muziek met Bender

13 oktober van 20:30

Nederlandstalige muziek met Bender. Vrolijk en ontroerend. Uitbundig en melancholiek. Uitersten, die Bender muzikanten verenigen in hun programma ‘BROOS’.

Meer weten »
november 2018

Trio Trabant – Muziek uit Zuid-West Zigeunië

3 november van 20:30 tot 22:30

Trio Trabant speelt zaterdag 3 november in het Cultuurkerkje Oudesluis. Het Trio speelt muziek uit het gebied waar de Trabant rondreed en nog steeds rijdt. De wortels van het trio voeren terug naar (zigeuner)muziek uit Hongarije, Transsylvanië en Roemenië.

Meer weten »

Schrijver Arthur Japin signeert en presenteert

15 november van 20:00 tot 22:00

Schrijver Arthur Japin signeert en presenteert zijn boek(en) op donderdag 15 november 2018 in het Cultuurkerkje Oudesluis
Zijn roman Kolja staat sinds verschijnen in de literaire top 3. Arthur Japin presenteert en signeert zijn eigen werk en gaat in op vragen uit het publiek.

Meer weten »
december 2018

Kerstconcert Roon Staal: Prachtige avond voor de Kerst

22 december van 20:00 tot 22:00

Kerstconcert van Zanger en componist Roon Staal op zaterdag 22 december 2018 in het Cultuurkerkje Oudesluis. Klassieke kerstsongs en kerstcarols als The First Noël, Oh Holy Night, Silent Night/Stille Nacht maar ook het prachtige Pie Jesu zullen u in de stemming brengen van Kerst.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen