Agenda

nov 2018

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
03/11/2018
.
Trio Trabant - Muziek uit Zuid-West Zigeunië

Trio Trabant speelt zaterdag 3 november in het Cultuurkerkje Oudesluis. De wortels van het trio voeren terug naar (zigeuner)muziek. De muzikanten van Trio Trabant hebben deze muziek uit de eerste hand geleerd van meester-zigeunermuzikanten uit regio’s in Hongarije, Transsylvanië en Roemenië. Hun passie is déze muziek; Hartstochtelijke melodieën, strakke ritmes en prachtige klanken

15/11/2018
.
Schrijver Arthur Japin signeert en presenteert

De schrijver en acteur Arthur Japin signeert en presenteert op donderdag 15 november in het Cultuurkerkje Oudesluis. Zijn roman Kolja staat sinds verschijnen in de literaire top 3. Arthur Japin presenteert en signeert zijn eigen werk en gaat in op vragen uit het publiek.

24/11/2018
Trio Tarantella.
Trio Tarantella in Cultuurkerkje Oudesluis

Trio Tarantella treedt zaterdagavond 24 november op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Tussendoor wordt er iets over de te spelen stukken verteld en een gedicht voorgedragen. Pianist Wim Rijnsburger, klarinettist Joop Klaassen en fluitiste Annet Westerink vormen dit trio. Ze zijn professionele musici, die vooral het plezier in het muziek maken als doel hebben.

dec 2018

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
22/12/2018
Roon Staal.
Kerstconcert Roon Staal: Prachtige avond voor Kerst

Zanger en componist Roon Staal geeft zaterdag 22 december 2018 een Kerstconcert in het Cultuurkerkje Oudesluis. Niet alleen klassieke kerstsongs en kerstcarols als The First Noël, Oh Holy Night, Silent Night/Stille Nacht maar ook het prachtige Pie Jesu zullen u in de stemming brengen van Kerst.

feb 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
16/02/2019
.
Dark Rosie met Nederchansons in Cultuurkerkje

Op zaterdag 16 februari 2019 treedt een bijzonder muzikale groep met Nederchansons op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Bij het verschijnen van hun tweede cd kreeg de groep veel positieve reacties. Hun muziek bleek een snaar te raken die kennelijk bij velen resoneert.

mrt 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
09/03/2019
.
Jeroen Zijlstra in gebed zonder band

Zijlstra treedt zaterdag 9 maart 2019 op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Voor ‘Gebed zonder band’ schreef Zijlstra de liederen die dicht bij hem staan. Wat? Zonder band? Wie denkt Zijlstra wel niet dat-ie is? Nou gewoon: een zeer begenadigd musicus en uitstekend tekstdichter. Het klinkt nog mooier in het cultuurkerkje aan de voormalige haven van walvisvaarders Oudesluis! Rokende rock, dampende jazz, ruwe blues. Zijlstra heeft het allemaal aan boord. Vanaf het moment dat hij het anker licht, gaat het volle kracht vooruit.

apr 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
06/04/2019
.
Lenny Kuhr ‘Eigenzinnige troubadour' in Cultuurkerkje

Lenny Kuhr een ‘eigenzinnige troubadour’ treedt op zaterdag 6 april 2019 treedt op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Het optreden van zangeres Lenny Kuhr belooft een spannende ontroerende en vitale voorstelling te worden. Lenny Kuhr won ooit het Eurovisiesongfestival met het liedje ‘De troubadour’.

nov 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
09/11/2019
.
SimonèZ bezorgt lach en traan in Cultuurkerkje Oudesluis

Op zaterdag 9 november 2019 treedt SimonèZ op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Het duo bestaat uit Simone en Dirk-Jan Zuurbier. In hun theaterconcert “und Schmerz en Smart et Amour” bezingen ze het levenslied met een lach en een traan. Van Popsongs en muziek uit vervlogen tijden tot evergreens.