Agenda

Sep 2018

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
22/09/2018
Skotwal.
Skotwal speult skoftug mooi!

Skotwal treedt 22 sept 2018 op in Cultuurkerkje. Op muziek van de Amerikaanse country spelen ze in het Westfries vertaalde teksten, de taal van hun jeugd
‘Skotwal’ werd opgericht uit liefde voor de Westfriese taal en Amerikaanse country muziek. ‘Skotwal’ heeft de liedjes vertaald in het Westfries wat de nummers diepgang geeft. Wie het horen wil kan komen luisteren in het Cultuurkerkje Oudesluis.

29/09/2018
Jack W Beneker.
Poëzie en Muziek met Jack W. Beneker

Musicus en voormalig stadsdichter van Den Helder Jack W. Beneker treedt zaterdag 29 sept 2018 op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Hij zingt met veel gevoel door hemzelf gecomponeerde muziek. Gevoegd bij bestaande of door hem zelf geschreven poëzie is dat een belofte voor een prachtige avond met poëzie en muziek.

Okt 2018

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
06/10/2018
IBBJ_eflyer vk.
Blonde Bizons terug in Oudesluis!

zaterdag 6 oktober spelen in Cultuurkerkje Oudesluis: Blonde Bizon met: ‘Ik begin bij jou’. Een humoristisch toneelstuk met serieuze ondertoon. Ingegeven door oude mythes wordt meeslepend gespeeld over een intense relatie tussen moeder en dochter. Met muziek, ontroering en een komische noot. Een theater belevenis die geurt naar narcissen en HEMA-worst!

13/10/2018
Bender.
Bender met Nederlandstalige muziek

Op zaterdag 13 oktober speelt Bender in het Cultuurkerkje Oudesluis. Vrolijk en ontroerend. Uitbundig en melancholiek. Uitersten, die Bender muzikanten verenigen in hun programma ‘BROOS’. Een muzikale voorstelling met Nederlandstalige liedjes over het kleine geluk, waarover je je elke dag kunt verwonderen en het grote drama dat onvermijdelijk dreigt. Zonder opsmuk laat Bender allerlei muziekstijlen de revue passeren.

Nov 2018

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
03/11/2018
Trio Trabant.
Trio Trabant - Muziek uit Zuid-West Zigeunië

Trio Trabant speelt zaterdag 3 november in het Cultuurkerkje Oudesluis. De wortels van het trio voeren terug naar (zigeuner)muziek. De muzikanten van Trio Trabant hebben deze muziek uit de eerste hand geleerd van meester-zigeunermuzikanten uit regio’s in Hongarije, Transsylvanië en Roemenië. Hun passie is déze muziek; Hartstochtelijke melodieën, strakke ritmes en prachtige klanken

15/11/2018
Arthur Japin.
Schrijver Arthur Japin signeert en presenteert

De schrijver en acteur Arthur Japin signeert en presenteert op donderdag 15 november in het Cultuurkerkje Oudesluis. Zijn roman Kolja staat sinds verschijnen in de literaire top 3. Arthur Japin presenteert en signeert zijn eigen werk en gaat in op vragen uit het publiek.

24/11/2018
Trio Tarantella.
Trio Tarantella in Cultuurkerkje Oudesluis

Trio Tarantella treedt zaterdagavond 24 november op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Tussendoor wordt er iets over de te spelen stukken verteld en een gedicht voorgedragen. Pianist Wim Rijnsburger, klarinettist Joop Klaassen en fluitiste Annet Westerink vormen dit trio. Ze zijn professionele musici, die vooral het plezier in het muziek maken als doel hebben.

Dec 2018

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
22/12/2018
Roon Staal.
Kerstconcert Roon Staal: Prachtige avond voor Kerst

Zanger en componist Roon Staal geeft zaterdag 22 december 2018 een Kerstconcert in het Cultuurkerkje Oudesluis. Niet alleen klassieke kerstsongs en kerstcarols als The First Noël, Oh Holy Night, Silent Night/Stille Nacht maar ook het prachtige Pie Jesu zullen u in de stemming brengen van Kerst.