Agenda

mrt 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
09/03/2019
.
Jeroen Zijlstra in gebed zonder band

Zijlstra treedt zaterdag 9 maart 2019 op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Voor ‘Gebed zonder band’ schreef Zijlstra de liederen die dicht bij hem staan. Wat? Zonder band? Wie denkt Zijlstra wel niet dat-ie is? Nou gewoon: een zeer begenadigd musicus en uitstekend tekstdichter. Het klinkt nog mooier in het cultuurkerkje aan de voormalige haven van walvisvaarders Oudesluis! Rokende rock, dampende jazz, ruwe blues. Zijlstra heeft het allemaal aan boord. Vanaf het moment dat hij het anker licht, gaat het volle kracht vooruit.

apr 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
06/04/2019
.
Lenny Kuhr ‘Eigenzinnige troubadour' in Cultuurkerkje

Lenny Kuhr een ‘eigenzinnige troubadour’ treedt op zaterdag 6 april 2019 treedt op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Het optreden van zangeres Lenny Kuhr belooft een spannende ontroerende en vitale voorstelling te worden. Lenny Kuhr won ooit het Eurovisiesongfestival met het liedje ‘De troubadour’.

mei 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
18/05/2019
.
Met band ‘Zomer’ begint de zomer

Op zaterdag 18 mei 2019 speelt de band ‘Zomer’ in het Cultuurkerkje Oudesluis. Hun repertoire kenmerkt zich door hun zelf gecomponeerde nummers. Ook de Nederlands teksten zijn van eigen hand. Deze zijn treffend en uit het hart gegrepen.

sep 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
21/09/2019
Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering.
Virtuoos duo Galjaard en Wiering in Cultuurkerkje

Op zaterdag 21 september 2019 kunt u luisteren naar prachtige zang en originele klanken van Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering. Ze zullen klinken vanuit het Cultuurkerkje Oudesluis. Een avond met een mooie mix van folk, pop, jazz en wereldmuziek. Hun mooie samenspel en de verfrissende interpretaties geven alle ruimte aan warme gitaarklanken. Maar ook aan de zuivere en krachtige zangstem van Roos Galjaard en de meeslepende diepte van de cello van Sebastiaan Wiering.

okt 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
12/10/2019
Frank Zappa.
Ode aan Zappa

Formatie van 12 musici brengen ode aan componist Zappa. Frank Zappa wordt als een van de belangrijkste componisten van de 20e eeuw beschouwd. Vanuit dat besef zullen diverse West-Friese muzikanten in het Cultuurkerkje Oudesluis op 12 okt ’19 een ode aan Zappa ten uitvoer brengen.

nov 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
09/11/2019
.
SimonèZ bezorgt lach en traan in Cultuurkerkje

Op zaterdag 9 november 2019 treedt SimonèZ op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Het duo bestaat uit Simone en Dirk-Jan Zuurbier. In hun theaterconcert “und Schmerz en Smart et Amour” bezingen ze het levenslied met een lach en een traan. Van Popsongs en muziek uit vervlogen tijden tot evergreens.

14/11/2019
.
Dichter Leví Weemoedt in Cultuurkerkje

Dichter Leví Weemoedt komt 14 november naar het Cultuurkerkje. Bekend om zijn pose van mislukte, ongelukkige, afgewezen tobber. Een ware meester in zelfbeklag. De ellende spat van zijn poëzie, maar hij verpakt het in de liefde voor taal.

dec 2019

Datum Evenement: (voor meer info klik op link hieronder)
22/12/2019
Roon Staal.
Prachtige avond voor de Kerst met Roon Staal

Zanger en componist Roon Staal geeft zondag 22 december 2019 een Kerstconcert in het Cultuurkerkje Oudesluis. Niet alleen klassieke kerstsongs en kerstcarols als The First Noël, Oh Holy Night, Silent Night/Stille Nacht maar ook het prachtige Pie Jesu zullen u in de stemming brengen van Kerst.