Bijeenkomst rond Kerst

Op 16 dec 2023 is er een bijzondere bijeenkomst rond Kerst in het Cultuurkerkje Oudesluis
Geen kerstviering of traditioneel verhaal, er is gekozen voor een bijzondere opzet. De groep  PinkGin! zingt en speelt easy listening muziek een vorm van popmuziek en amusementsmuziek. Tussendoor vertelt verhalenverteller Josje de Baat een bijzonder verhaal.

PinkGin!

PinkGin

De groep bestaat uit: Antoinette, Cathy, Elles, Jeroen en Marco
Sinds april 2022 zingen zij driestemmige easy listening muziek. Ze treden op onder begeleiding van twee gitaristen en brengen daarbij bestaande uit nummers van Goldplay, Eagles en The Bluebirds. Dit alles dankzijde wekelijke zangles bij Triade (Den Helder) onder leiding van Hanneke Bergsma.
Bij het kerstoptreden zingen zij Engelse en Nederlands liedjes.

Josje de Baat

Haar interesse gaat uit naar het vertellen van verhalen. Ze volgde diverse workshops en cursussen aan de Vertelacademie in Utrecht en bij individuele vertellers om het verhalen vertellen professioneler te maken
Achter haar huis staat een klein theater “ De Noorderkamer” waar regelmatig vertel voorstellingen zijn en workshops rond vertel thema’s.
In een verhaal wordt de ‘held’ opgeroepen iets te doen. Om zijn doel te bereiken moet hij allerlei tegenslag overwinnen (de draken verslaan). Uit deze óf een andere wereld is er altijd iets of iemand die hem/haar helpt op zijn tocht. Als hij/zij moed toont én luistert naar de goede raad overwint hij de beperkingen in zichzelf.

Waar:     Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: Zaterdag 16 december 2023
Hoe laat:  Aanvang 20:00 uur
Entree:    10 euro pp (reservering, incl. kopje koffie/thee bij entree)
Kaarten:  Bij ingang of reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/