Botman en van Vleuten met Love Letters

Liefdesbrieven vanuit Cultuurkerkje Oudesluis? Worden er nog liefdesbrieven geschreven? Of ‘appen’ en ‘swipen’ we alleen nog maar? Tijdens hun theaterconcert ‘Love Letters’ zoeken singer-songwriters Botman & Van Vleuten het antwoord op deze vraag en brengen een ode aan de liefde op 16 maart 2024 in Cultuurkerkje Oudesluis.

Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen – in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij. Het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde…

Botman & Van Vleuten

Zangeres Helen Botman en zanger/gitarist Peter van Vleuten treden al ruim 10 jaar samen op. Helen leerden we kennen als frontvrouw van de groep La Luna en via haar solo-projecten ‘Vleugelvrouw’ en ‘I Sing’. Peter debuteerde met zijn album ‘Once Upon A Song’ dat goed werd ontvangen door de pers. Songwriting is zijn middle name en hij schrijft voor zowel zichzelf als voor anderen.

Vertelconcert

Voor hun eerdere programma’s (Grote Verhalen l en ll) kozen ze voor de vorm van een vertelconcert: een combinatie van akoestische songs en storytelling. Doordat deze formule aansloeg, goten ze ook het programma Love Letters in deze vorm, met opnieuw verhalen, liefdesbrieven, diverse eigen songs en enkele verrassende covers.

Beluister de muziek via hun website www.botmanenvanvleuten.nl

Waar:        Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC Oudesluis
Wanneer:   zaterdag 16 maart 2024
Hoe laat:     Aanvang 20:00 uur, entree: €15,00 pp
Kaarten:     Bij ingang of reserveer: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/