CD presentatie van van band: ‘Vaart’

Op zaterdag 26 november treedt “Vaart” op in het Cultuurkerkje in Oudesluis. De band presenteert daar hun nieuwe CD. Deze past in de traditie die “Vaart” kenmerkt: liedjes in het Nederlands die ergens over gaan. De groep speelde tweemaal in het voorprogramma van De Dijk. De band voelt zich thuis op kleine podia, in theaters en treden ook op daar waar ruimte is voor swingende Nederpop.

“Vaart” is een band die haar publiek inspireert, een spiegel voorhoudt maar bovenal laat genieten. Van jong tot oud herkennen mensen zichzelf in de rake teksten. Meerdere malen kwamen er mensen na afloop met tranen in de ogen bedanken.
Vaart stampt en dreunt in het groot maar raakt een gevoelige snaar in het klein.

Vaart event foto

Na ruim 20 jaar ervaring in het covercircuit besloten deze muziekvrienden dat er meer is dan liedjes naspelen. Het moesten eigen liedjes worden met eigen teksten en zo was Vaart een feit. De band moest wennen, de eerste liedjes zaten als een paar nieuwe schoenen maar na het toetreden van de conservatorium geschoolde saxofoon virtuoos Marco Mosk viel alles op z’n plek.
Tijdens de afgelopen Corona periode werd duidelijk dat liedjes zich niet laten sturen. De band miste de verwondering en applaus van haar publiek maar de liedjes bleven komen. De band is in topconditie en nemen u in de prachtige ambiance van het Cultuurkerkje graag mee op een muzikale reis.

De band bestaat uit:
-Ruud Brouwer drums, percussie, zang
-Marco Mosk saxofoon, piano, zang
-Kees Bakkum basgitaar, zang
-Ruud Roemer sologitaar, slaggitaar en zang
-Jacob Langelaan hammond, accordeon en zang

Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14A, 1757 PC Oudesluis
Wanneer: zaterdag 26 november 2022
Hoe laat: Aanvang 20:00 uur, entree: €15,- pp
Kaarten: Bij ingang of reserveer: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/