Concerten FADOpelos2

Concerten FADOpelos2

Om een concert bij te wonen van FADOpelos2 wordt het geduld opnieuw op de proef gesteld. Vanwege de voortdurende corona beperkingen zijn de concerten van Iris Feijen en haar gitarist Tiago Lageira op 16 mei 2021 afgelast. Maar er is nog hoop! Als troost kan ik bieden dat de optredens nu plaats zullen vinden op zondag 19 september 2021.

Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar).

Winnaars ‘We Want More’
Fadozangeres Iris Feijen is de winnares van SBS 6-zangwedstrijd We Want More. Samen met haar gitarist Tiago Lageira ontroerde ze publiek en jury met  een persoonlijk nummer. Ze wonnen de hoofdprijs! Tijdens de finale van SBS 6-zangwedstrijd We Want More gaven de elf finalisten alles om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Na de puntenverdeling van de vakjury en de professionals uit de muziekindustrie hadden ze een gedeelde eerste prijs. De publieksjury gaf hen de doorslaggevende stem FADOpelos2 won de hoofdprijs.

Muzikanten
FADOpelos2 is een duo dat bestaat uit Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar). Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese fado muziek. Deze muziek raakte haar zo erg, dat ze besloot zelf fado te gaan zingen. In 2017 kwam ze in contact met Tiago, hij is geboren in Portugal en wilde graag met Iris de fado ten gehore brengen in Nederland. Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat. Fadomuziek uit de straten van Lissabon met zang en gitaar.

Extra concert
Het optreden van FADOpelos2 stond al gepland voor april, maar dat moest vanwege Corona worden opgeschoven Het avondoptreden in het Cultuurkerkje was na het winnen van de hoofdprijs dan ook snel uitverkocht. Hun prachtige muziek kwam in de intieme sfeer van het Cultuurkerkje goed tot zijn recht! Iris en Tiago waren gelukkig bereid een extra concert te geven. Zo is er voor degene die geen kaartjes konden bemachtigen een tweede kans door een extra (middag)concert.

De ticket die u heeft biedt toegang tot het concert op 19 september 2021
Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: 1e concert zondag 19 september 2021 aanvang 15:30 uur.
Wanneer: 2e concert zondag 19 september 2021 aanvang 20:00 uur
Entree: 17,50 euro pp (incl. reservering, incl. koffie / thee bij entree)
Kaarten: verkoop enkel via webshop mogelijk. Door Corona maatregelen is vooralsnog het maximaal aantal tickets bereikt.