Extra concert FADOpelos2

Extra concert FADOpelos2

Fadozangeres Iris Feijen is de winnares van SBS 6-zangwedstrijd We Want More. Samen met haar gitarist Tiago Lageira ontroerde ze publiek en jury met  een persoonlijk nummer. Ze won zondag 16 augustus de hoofdprijs! Het geplande optreden van 26 sept in het Cultuurkerkje was dan ook gauw uitverkocht. Maar voor degene die geen kaartjes konden bemachtigen is er een tweede kans.

Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar).

Winnaars ‘We Want More’
Tijdens de finale van SBS 6-zangwedstrijd We Want More gaven de elf finalisten alles om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Na de puntenverdeling van de vakjury en de professionals uit de muziekindustrie hadden ze een gedeelde eerste prijs. De publieksjury gaf hen de doorslaggevende stem FADOpelos2 won de hoofdprijs.

Muzikanten
FADOpelos2 is een duo dat bestaat uit Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar). Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese fado muziek. Deze muziek raakte haar zo erg, dat ze besloot zelf fado te gaan zingen. In 2017 kwam ze in contact met Tiago, hij is geboren in Portugal en wilde graag met Iris de fado ten gehore brengen in Nederland. Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat. Fadomuziek uit de straten van Lissabon met zang en gitaar.

Extra concert
Het optreden van FADOpelos2 stond al gepland voor april, maar dat moest vanwege Corona worden opgeschoven naar september. Het avondoptreden in het Cultuurkerkje was na het winnen van de hoofdprijs dan ook snel uitverkocht. Hun prachtige muziek kwam in de intieme sfeer van het Cultuurkerkje goed tot zijn recht! Iris en Tiago waren gelukkig bereid een extra concert te geven. Zo is er voor degene die geen kaartjes konden bemachtigen een tweede kans op zaterdag 26 september 16:00 uur.

Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: zaterdag 26 september 2020
Hoe laat: Aanvang 16:00 uur
Entree: 17,50 euro pp (incl. reservering, incl. koffie / thee bij entree)
Kaarten: verkoop enkel via webshop mogelijk. ivm Corona maatregelen is helaas het maximaal aantal tickets bereikt.