Fanny theaterconcert ‘Ik leef dus ik voel’

Op zaterdagavond 19 oktober treedt singer-songwriter Fanny op in het Cultuurkerkje Oudesluis. Begeleid door haar muzikanten zingt Fanny haar eigen liedjes, waaronder natuurlijk haar goed ontvangen singles ‘Ik leef dus ik voel’, ‘Alles wordt anders’ en ‘Hetzelfde lied’. Ook zingt zij bekende jazznummers, voorzien van haar eigen Nederlandse teksten.

Ik leef dus ik voel
Verlang jij er soms naar om alles uit het leven te halen? Om nieuwe paden te bewandelen op je werk, in vriendschappen of in de liefde? Dat heeft singer-songwriter Fanny ook. En zij zingt daarover in haar theaterconcert ‘Ik leef dus ik voel’.

singer-songwriter Fanny

Artiest: Fanny
Fotograaf: Kevin van der Brug.

Tussen de liedjes door vertelt zij aan het publiek over haar zoektocht naar een leven dat bij haar past. Soms is het tijd om een nieuw pad in te slaan, om iets groots of kleins te veranderen in je leven. Maar dat is ook spannend en eng. De vraag is vooral: hoe ga je om met de nieuwe paden? Blijf je vasthouden aan het oude vertrouwde, ook als het ellendig is? Verander je een klein beetje maar stiekem toch niet echt? Of spring je vol vertrouwen in het diepe, het onbekende tegemoet?

Luisterliedjes met lef
Fanny schrijft en zingt luisterliedjes met lef. Geïnspireerd door onder meer Wende, Ellen ten Damme, Claudia de Breij en Henny Vrienten, bewegen haar liedjes zich tussen singer-songwriter, kleinkunst en (latin)jazz in. Haar debuutsingle ‘Alles In haar (Nederlandstalige) liedjes schrijft en zingt ze over het geluk en de pijn van de liefde, haar drang en zoektocht om alles uit haar leven te halen, omgaan met verdriet of verlies en over haar liefde voor de muziek.
Zang: Fanny, Piano: Ewald Ebing, Foto: Kevin van der Brug

Mee info: www.fannymuziek.nl
Luisterproef: Ik leef dus ik voel, ‘Alles wordt anders’  en Hetzelfde lied’.

Waar:         Cultuurkerkje Noorderweg 14A, 1757 PC Oudesluis
Wanneer:   Zaterdag 19 oktober 2024
Hoe laat:   Aanvang 20:00 uur, entree: €17,50,- pp
Kaarten:    Bij ingang of reserveer: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/