Prachtig kerstconcert met Roon Staal – onder voorbehoud

Kerstconcert

Zanger en componist Roon Staal geeft donderdag 24 december 2020 een kerstconcert in het Cultuurkerkje Oudesluis. Klassieke kerstsongs als The First Noël, Oh Holy Night, Silent Night/Stille Nacht maar ook het prachtige Pie Jesu zullen u in de stemming brengen van Kerst.

Muzikale Wieringer zorgt voor sfeer

Roon Staal

Roon Staal

Staal speelde op jonge leeftijd de rol van Gavroche in Les Miserables van Joop van den Ende. Daarnaast deed hij als kind mee aan verschillende televisieproducties van Van den Ende waarin hij o.a. duetten zong met Ruth Jacott en John Kraaijkamp sr.. Hij was  als musical-acteur in diverse musicals als Tommy, Rembrandt en Petticoat.Roon Staal is woonachtig op Wieringen. Een deel van het jaar verblijft hij in Rusland waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en concerten geeft. Ooit bracht  Staal een cd-single uit van  ‘ Help me through the night’, dat geschreven was door Ede Staal, de  oom van Roon. Inmiddels heeft Staal 10 albums op zijn naam staan.  Zijn meest recente is het album In Concert, Sint Jacobi Recorings dat ook in Japan wordt uitgegeven.

Welkom

‘Wees welkom in het huis zonder naam, zonder stempel en wees daar jezelf, zoals het ooit was bedoeld’ dat schreef zijn eveneens van Wieringen afkomstige collega componist Jeroen Zijlstra.Voor de een is Kerstmis een religieus feest, een tijd voor bezinning. Voor de ander is de Kerst een sfeerfeest met familie. Het einde van het donker. Een zonnewendefeest omdat de dagen weer gaan lengen. Voor beide aanhangers geldt dat de Kerst het oude seizoen afsluit en het nieuwe jaar inluidt. Een sfeervol concert als bron voor overwegingen over het oude en bezinning op het nieuwe jaar.

Meer informatie over Roon Staal? Klik op deze link
Luisterproef: Klik op: Help me through the night;

Waar:         Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer:  donderdag 24 december 2020
Hoe laat:    Aanvang 20:00 uur, zaal open 19:30 uur
Entree:       15 euro (incl.,  reserveringskosten, koffie/thee bij entree)
Kaarten:     Bij ingang of reserveren via: : www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/