Kerstconcert Roon Staal: Prachtige avond voor Kerst

Zanger en componist Roon Staal geeft zaterdag 22 december 2018 een Kerstconcert  in het Cultuurkerkje Oudesluis. Niet alleen klassieke kerstsongs en kerstcarols als The First Noël, Oh Holy Night, Silent Night/Stille Nacht maar ook het prachtige Pie Jesu zullen u in de stemming brengen van Kerst.

Roon StaalMuzikale Wieringer zorgt voor sfeer.
Roon Staal is woonachtig op Wieringen. Maar een deel van het jaar verblijft hij in het verre oosten van Rusland waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Naast alle concerten in Nederland  staan ook Japan en Engeland dit jaar op het programma om een concert te verzorgen. Begin 2019 gevolgd door een optreden in het Philharmonisch Concertgebouw te Vladivostok. Staal deed als kind al mee aan tv-producties. Later was hij actief als musical-acteur in verschillende musicals als Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat. Voor zijn rol als Peter Koot in laatstgenoemde musical heeft hij een nominatie voor een musicalaward op zijn naam staan. Inmiddels heeft Staal 10 albums op zijn naam staan. Tijdens de Kersttour 2017 is zijn Kerstalbum “The Christmas Album” uitgebracht, opgenomen in de studio te Vladivostok.

Wees welkom in het huis zonder naam
Voor de een is Kerstmis een religieus feest, een tijd voor bezinning. Voor de ander is de Kerst een sfeerfeest met familie. Het einde van het donker. Een zonnewendefeest omdat de dagen weer gaan lengen. Voor beide aanhangers geldt dat de Kerst het oude seizoen afsluit en het nieuwe jaar inluidt. Een sfeervol concert als bron voor overwegingen over het oude en bezinning op het nieuwe jaar. ‘Wees welkom in het huis zonder naam, zonder stempel en wees daar jezelf, zoals het ooit was bedoeld’ dat schreef zijn eveneens van Wieringen afkomstige collega componist Jeroen Zijlstra.

Meer informatie over Roon Staal? Klik op deze link
Luisterproef: Klik op: Help me through the night;

Waar:          Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer:   Zaterdag 22 december 2018
Hoe laat:    Aanvang 20:00 uur, zaal open 19:30 uur
Entree:       15 euro pp (excl. reservering, incl. kopje koffie / thee bij entree)
Kaarten:     Bij ingang of reserveer via: : www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/