Nienke Staal verwonderend

Nienke Staal doet ons verwonderen

De zangeres en liedschrijver Nienke Staal zal ons doen verwonderen als ze op 6 november op zal treden in het Cultuurkerkje Oudesluis. Ze zingt fonkelnieuwe liedjes en wordt begeleid door gitarist Ronald Glim.

Nienke Staal

‘My little monsters’
Nienke schrijft sinds 2015 haar eigen liedjes, waarbij ze zichzelf begeleidt op piano. Haar teksten zijn zowel in het  Nederlands als in het Engels. Ze gaan over verlies, heimwee en liefde, maar ook over haar vier prachtige dochters die ze liefkozend ‘My little monsters‘ noemt. Zij heeft een aantal jaren in Noorwegen gewoond. Het liedje ‘I want to live a thousend times’ beschrijft de vrijheid die zij toen ervaren heeft.

Repertoire
Over haar repertoire zegt ze: “Ik hoop dat mijn liedjes je laten voelen en je kunnen troosten. Dat de melodieën en teksten je alles even doen vergeten, je verwondering ontlokken of je gewoon even lekker meenemen uit de waan van alledag.”  Sinds enige tijd werkt Nienke samen met gitarist en producer Ronald Glim. Haar eerste album komt binnenkort uit en zal te luisteren zijn op oa Spotify.

Corona beperkingen
Er is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kaarten enkel beschikbaar via reservering. Aan de deur worden geen tickets verkocht. Om 22:00 uur dient men het pand verlaten te hebben.

Meer info:     http://www.nienkestaal.nl/
Luisterproef:

Waar:            Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer:     Zaterdag 6 november 2021
Hoe laat:      Aanvang 20:00 uur
Entree:         10,00 euro pp (incl. reservering, incl. koffie/thee bij entree)
Kaarten:      ivm Corona beperkingen reserveren via: https://cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/