Ode aan Fleetwood Mac -UITVERKOCHT

Ode aan Fleetwood Mac -UITVERKOCHT

Wanneer

11/05/2024    
20:00 - 22:00

Evenement type

Back to Fleetwood UITVERKOCHT
Op zaterdag 11 mei 2024 is er in het Cultuurkerkje Oudesluis een optreden onder de titel: Back to Fleetwood. Een ode aan de legendarische LP Rumours van Fleetwood Mac.

Wie kent ze niet, de tophits van de LP Rumours? De typische sound in Dreams, Rhiannon, Sarah en Gypsy spreken vandaag nog steeds tot de verbeelding. Ook het fraaie Songbird of You Make Lovin’ Fun van Christine McVie en de emotioneel geladen composities zoals Chain, Don’t Stop en Go Your Own Way zijn een lust voor het oor…. De sterke leadzang kwaliteiten van elk bandlid garanderen een afwisselend programma en prachtig harmonieuze samenzang.

Back2Fleetwood

Back2Fleetwood

Rumours was het elfde studioalbum van de Brits/Amerikaanse rockband Fleetwood Mac. Het  album werd begin1977 eerst in het Verenigd Koninkrijk en Ierland uitgegeven. In Nederland en België kwam het album eind februari van dat jaar in de winkels te liggen en stond vervolgens tien weken bovenaan de albumlijsten.

Dankzij een bezetting van; Patricia Derks Vocals, Diana Pijnacker Vocals, Laura Soorsma Vocals, Peter Derks Vocals/Drums, Richard Lind gitaar, Marcel Bakkum bas, Dirk-Jan van Hulsen toetsen, waant men zich terug in de tijd en klinkt Second Hand News zeker niet “second hand”!

Waar:        Cultuurkerkje Noorderweg 14A, 1757 PC Oudesluis
Wanneer: Zaterdag 11 mei 2024
Hoe laat:  Aanvang 20:00 uur, entree: € 15,- pp
Kaarten:   Bij ingang of reserveer: UITVERKOCHT