Prachtige avond voor de Kerst met Roon Staal

Zanger en componist Roon Staal geeft zondag 22 december 2019 een Kerstconcert in het Cultuurkerkje Oudesluis. Klassieke kerstsongs als The First Noël, Oh Holy Night, Silent Night/Stille Nacht maar ook het prachtige Pie Jesu zullen u in de stemming brengen van Kerst.

Roon Staal

Roon Staal

Muzikale Wieringer zorgt voor sfeer.
Roon Staal is woonachtig op Wieringen. Maar een deel van het jaar verblijft hij in het verre oosten van Rusland waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Naast alle concerten in Nederland staan ook Japan en Engeland dit jaar op het programma om een concert te verzorgen. In 2019 waren er zowel in Rusland als Japan diverse optredens. ‘Wees welkom in het huis zonder naam, zonder stempel en wees daar jezelf, zoals het ooit was bedoeld’, dat schreef zijn eveneens van Wieringen afkomstige collega componist Jeroen Zijlstra.

Voor de een is Kerstmis een religieus feest, een tijd voor bezinning. Voor de ander is de Kerst een sfeerfeest met familie. Het einde van het donker. Een zonnewedenfeest omdat de dagen weer gaan lengen. Voor beide aanhangers geldt dat de Kerst het oude seizoen afsluit en het nieuwe jaar inluidt. Een sfeervol concert als bron voor overwegingen over het oude en bezinning op het nieuwe jaar.

Meer informatie over Roon Staal? Klik op deze link
Luisterproef: Klik op: Help me through the night; of https://youtu.be/TOavzN0lKKU

Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: zondag 22 december 2019
Hoe laat: Aanvang 20:30 uur, zaal open 20:00 uur
Entree: 15 euro pp (reservering, incl. koffie / thee bij entree)
Kaarten: Bij ingang of reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/