Virtuoos duo Galjaard en Wiering in Cultuurkerkje

Op zaterdag 21 september 2019 kunt u luisteren naar prachtige zang en originele klanken van Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering. Ze zullen klinken vanuit het Cultuurkerkje Oudesluis. Een avond met een mooie mix van folk, pop, jazz en wereldmuziek. Hun mooie samenspel en de verfrissende interpretaties geven alle ruimte aan warme gitaarklanken. Maar ook aan de zuivere en krachtige zangstem van Roos Galjaard en de meeslepende diepte van de cello van Sebastiaan Wiering. 

Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering

Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering

Eigen stijl
Zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) sloeg na lange omzwervingen haar muzikale vleugels uit in het noorden van Nederland. Ze is een singer-songwriter met een eigen stijl. Ze is erin geslaagd om invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder stijl te smeden. Ooit stond ze op Eurosonic maar gaat volledig haar eigen (muzikale) weg. Roos Galjaard bracht diverse cd’s uit.

Bijzonder ervaring
Sinds 2011 treedt Roos Galjaard op met de cellist en zanger Sebastiaan Wiering in zowel binnen als buitenland! Zo speelden zij enkele malen op het singersongwriterfestival in Kopenhagen in Denemarken. In 2018 hadden zij een succesvolle tour in Engeland. In 2015 brachten zij samen de CD “Many Hours Still to Come” uit. Live zorgen Roos en  Sebastiaan  voor een bijzondere ervaring, waarbij ook de mooie teksten volledig tot hun recht komen. Klik voor meer info op link

Voor een impressie zie het nummer “my Brother” op YouTube: https://youtu.be/xyQQ8Tl433g

Waar:             Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer:       zaterdag 21 september 2019
Hoe laat:        Aanvang 20:30 uur, zaal open 20:00 uur
Entree:           10 euro pp (excl reservering, incl. kopje koffie / thee bij entree)
Kaarten:         Bij de ingang of reserveren via: https://cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/