Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering

Wanneer

17/03/2018    
20:30 - 22:30

Evenement type

Prachtige zang en originele gitaarklanken van Roos Galjaard. Gecombineerd met de cello van Sebastiaan Wiering staat dit garant voor een bijzonder mooie avond in het Cultuurkerkje Oudesluis. Een avond met een mooie mix van folk, pop, jazz en wereldmuziek. Hun mooie samenspel en de verfrissende interpretaties geven alle ruimte aan de warme gitaarklanken. Maar ook aan de zuivere en krachtige zangstem van Roos Galjaard en de meeslepende diepte van de cello van Sebastiaan Wiering.

Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering

Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering

Eigen stijl
Zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) sloeg na lange omzwervingen sinds 1995 haar muzikale vleugels uit in het noorden van Nederland. Roos is een singer-songwriter met eigen werk, waarbij ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder eigen stijl weet te smeden. Ze stond al eens op Eurosonic en gaat volledig haar eigen (muzikale) weg. In 2010 was de release van een solo album (I am Water), waarbij Roos Galjaard samenwerkte met o.a. folkmuzikanten Linde Nijland en Bert Ridderbos en gitarist en componist Phil Mills: “Met recht een pure verzameling van enkele blinkende muzikale prachtpareltjes” (Platomania Oktober 2010).
Bijzonder ervaring
Sinds 2011 treedt Roos Galjaard op met de cellist en zanger Sebastiaan Wiering in zowel binnen als buitenland! Zo speelden zij enkele malen op het singersongwriterfestival in Kopenhagen in Denemarken. In 2015 brachten zij samen de CD “Many Hours Still to Come” uit. Live zorgen Roos en  Sebastiaan  voor een bijzondere ervaring, waarbij ook de mooie teksten volledig tot hun recht komen. Klik voor meer info op link

Voor een impressie zie het nummer “my Brother” op YouTube: https://youtu.be/xyQQ8Tl433g

Waar:             Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer:       zaterdag 17 maart 2018
Hoe laat:        Aanvang 20:30 uur, zaal open 20:00 uur
Entree:           10 euro pp (excl reservering, incl. kopje koffie / thee bij entree)
Kaarten:         Bij de ingang of reserveren via: https://cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/