Trio Bier verruilt Amsterdam voor Oudesluis

Wanneer

21/01/2023    
20:00 - 22:00

Evenement type

Op 21  januari 2023 komt ‘Trio Bier”naar het Cultuurkerkje Oudesluis. De band richt zich op levensliederen. Ze zijn een begrip in Amsterdam.  omdat ze aanstekelijke muziek spelen, een beetje in de stijl van De Dijk, maar ook met een vleugje Rowwen Hèze. Ze staan garant voor een avond heerlijke muziek, waarbij meezingen bijna als vanzelf gaat. Gelokt door de fantastische akoestiek van het Cultuurkerkje komen ze op 21  januari 2023 naar Oudesluis.

Hoewel de band graag de Provincie introk , werden  de grootste successen toch in de hoofdstad gevierd, in o.a. Paradiso, de Melkweg, Kleine Komedie.
De band won in 2011 de door het Parool uitgeroepen verkiezing tot het beste lied over Amsterdam en speelde het in theater Carre.

De geschiedenis van Trio Bier is te lang om uitvoerig te beschrijven. Enkele opmerkelijke optredens zijn:
2007 Trio Bier trad op in het voorprogramma van De Dijk in De Meerpaal in Dronten.
2009 presenteerde Trio Bier in Paradiso haar nieuwe album De Droom Voorbij.
2011 riepen de lezers van Het Parool Trio Bier’s het nummer Amsterdam Oude Wolf tot Lijflied Van De Stad Amsterdam.
Vanaf 2014 tot eind 2017 organiseerde de band maandelijkse avonden waar ook schrijvers, dichters, performers en veel veelal bevriende muzikanten kwamen optreden.
2016 De band brengt het album Club Trio Bier uit.
2017 Bij de herdenkingsbijeenkomst ter nagedachtenis aan de burgemeester Eberhard van der Laan, speelde op verzoek Amsterdam Oude Wolf in het Concertgebouw.

Twee dingen hebben ervoor gezorgd dat Trio Bier er nog steeds zijn: de liefde van hun trouwe fans en het geloof in de kracht van hun liedjes. Daarom hebben ze een (hernieuwde) kennismaking een best of cd gemaakt, aangevoerd met de knaller: Jongen van de buurt. Proeven van Trio Bier? https://youtu.be/-nKcogML-Hw

Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14A, 1757 PC Oudesluis
Wanneer: zaterdag 21 januari 2023
Hoe laat: Aanvang 20:00 uur, entree: €15,- pp
Kaarten: Bij ingang of reserveer: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/