Veelzijdige zangeres DINA

Veelzijdige zangeres DINA komt naar Cultuurkerkje

 De veelzijdige zangeres DINA treedt 22 februari 2025 op in Cultuurkerkje Oudesluis. De zangeres brengt meditatieve muziek en pop samen, met als missie haar luisteraars te laten ontspannen. Haar herkenbare stijl bestaat uit repetitieve gitaarpartijen, een warme stem en betekenisvolle teksten.

DINA trad eerder op in Paradiso, Oerol, het Noorderzon Festival en tijdens een Friese kerken-tour. Ze gaf ligconcerten in yurts, boerenschuren en yogascholen en organiseerde een eigen camping-tour. Haar optredens openen harten met muziek die echt raakt. Haar wereldse invloeden komen van samenwerkingen met muzikanten uit onder andere Senegal, Mali, Burkina Faso, Kameroen, Engeland, Australië en Portugal.

Dina – Foto: Kenneth Stamp

DINA maakte indruk met haar vijf albums, waaronder de populaire nummers “Humbled” en “Strong,” goed voor 87.000 Spotify-streams. Haar nieuwste Friestalige album en boek ‘medisyn’ verkent bezinning en innerlijke genezing. Het nummer “stoarje,” geschreven met Douwe Dijkstra, benadrukt het belang van introspectie. Live combineert DINA verhaal en muziek met natuurgeluiden en gelaagde zanglijnen, wat een betoverende ervaring voor het publiek creëert. Mis dit unieke optreden niet!

Meer info: https://www.dinamusic.nl/

Luister: LIVE TOUR 2023 MEDISYN (youtube.com)

Waar:       Cultuurkerkje Noorderweg 14A, 1757 PC Oudesluis
Wanneer: zaterdag 22 februari 2025
Hoe laat:  Aanvang 20:00 uur, entree: €15  pp
Kaarten:  Bij ingang of reserveer: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/