Virtuoos duo Galjaard en Wiering in Cultuurkerkje

Virtuoos duo Galjaard en Wiering in Cultuurkerkje

Wanneer

21/09/2019    
20:30 - 22:30

Evenement type

Op zaterdag 21 september 2019 kunt u luisteren naar prachtige zang en originele klanken van Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering. De klanken zullen klinken vanuit het Cultuurkerkje Oudesluis. Een avond met een mooie mix van folk, pop, jazz en wereldmuziek. Hun mooie samenspel en de verfrissende interpretaties geven ruimte aan warme gitaarklanken. Maar ook aan de zuivere en krachtige zangstem van Roos en de meeslepende diepte van de cello van Sebastiaan. 

Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering

Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering

Eigen stijl
Zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) stond ooit op Eurosonic maar gaat nu volledig haar eigen (muzikale) weg. Ze sloeg na zwerftochten haar muzikale vleugels uit in Noord-Nederland. Roos is een singer-songwriter met een eigen stijl. Ze slaagde erin om invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder stijl te smeden. Ze  bracht diverse cd’s uit.

Tegenwoordig treedt Roos op met de cellist en zanger Sebastiaan Wiering.  Ze speelden zij enkele malen op het singersongwriterfestival in Kopenhagen in Denemarken. In 2015 brachten zij samen de CD “Many Hours Still to Come” uit. In 2018 hadden zij een succesvolle tour in Engeland. Live zorgen Roos en  Sebastiaan  voor een bijzondere ervaring, waarbij ook de mooie teksten volledig tot hun recht komen.

Voor een impressie zie “my Brother” op YouTube: https://youtu.be/xyQQ8Tl433g

Waar:             Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer:       zaterdag 21 september 2019
Hoe laat:        Aanvang 20:30 uur, zaal open 20:00 uur
Entree:           10 euro pp (excl reservering, incl. kopje koffie / thee bij entree)
Kaarten:         Bij de ingang of reserveren via: https://cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/