Wervelende avond met Anna en Irma

Het muzikale duo Anna en Irma brengt een avondvullend programma waarbij de dames zichzelf en elkaar begeleiden op piano en gitaar. Wie een voorstelling van Anna en Irma heeft bijgewoond weet dat deze fantastische dames verbaal aan elkaar gewaagd zijn. Dat leidt soms tot hilarische taferelen.

Anna Ursem: ‘Meer dan een dijk van een stem’ Anna Ursem is de zangeres en toetseniste waarvan zelfs Noord-Hollanders zeggen: “dat ze meer dan een dijk van een stem heeft”. Dat wil wat zeggen als mensen vanachter de dijk dat over een vrouw fluisteren.

Irma  van Zelm: ‘Een Hollandse zomerbries’ Orkaan Irma was in 2017 bijna de meest bekende Irma. De meest bekende Irma is geen tropische cycloon maar een Hollandse zomerbries: Irma van Zelm. Het publiek maakte reeds in 1983 voor het eerst kennis met haar als wielermiss “Ronde van Sint Pancras”

Anna en Irma

Anna en Irma

Irma & Anna:

Wie wel eens een voorstelling van Anna en Irma heeft bijgewoond weet dat de dames verbaal aan elkaar gewaagd zijn. Dat leidt soms tot hilarische taferelen. Daarbij is er geen enkel thema dat niet bespreekbaar is voor moeder en dochter. Maar het levert soms ook prachtige intieme momenten op.

Het repertoire van Anna en Irma bestaat voornamelijk uit popmuziek die door deze fantastische dames in een eigen jasje is gestoken. Tussen de nummers door vertellen ze ook nog ‘hun verhaal’, met hier en daar een grap en een grol.

Meer informatie over dit Anna & Irma? klik op deze link

Waar:          Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer:    zaterdag 17 februari 2018
Hoe laat:     Aanvang 20:30 uur, zaal open 20:00 uur
Entree:        10 euro pp (excl reservering, incl. kopje koffie / thee bij entree)
Kaarten:      Bij de ingang of reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop