Zomerkunst Zijper Kerken

Vier kerken uit de polder Zijpe zullen drie zondagen lang in de zomer, kunstenaars de gelegenheid bieden om te exposeren. Tegelijkertijd stellen een aantal kunstenaars in de dorpen Burgerbrug, Sint Maartensbrug, Schagerbrug en Oudesluis hun atelier open, om zo een breed aanbod te bieden. De route langs de Grote Sloot is vergelijkbaar met de vroegere Kunstroute.

Wie? In het Cultuurkerkje exposeren:
Christine Verbiest: Geboren en getogen in Zwitserland, op 20 jarige leeftijd naar Nederland verhuisd. ‘Ik had altijd veel interesse in tekenen en schilderen. Ik heb lessen gevolgd bij kunstenaars in de omgeving van mijn woonplaats Wieringen en aan de Wackers Academie in Amsterdam. Ik werk in acryl en olieverf. Ik schilder meestal figuratief. Vaak met een twist wat de kleurkeuze betreft’.

Tiny Weijers-Broersen.In 2020 exposeerde Tiny ook in het Cultuurkerkje kerkje.’ Ik schilder sfeervolle landschappen en bloemen in acryl en aquarel . Ik schilder dagelijks en laat me ook inspireren door de Noorder Kunstkring uit Den Helder waar ik lid van ben. Voor een boekenketen maak ik al 12 jaar kalenders , ik zorg voor de illustratie’. Website: www.tiny-art.nl

Wanneer: op zondagmiddag 7, 17 en 21 juli 2024
Hoe laat: 13:00 – 17:00 uur