Zomerkunst Zijperkerken -1

Zomerkunst Zijperkerken -1

Wanneer

03/07/2022    
13:00 - 17:00

Evenement type

In vier Zijper kerken exposeren drie zondagen lang in de zomer kunstenaars. Er is een divers aanbod aan kunstvormen. Zomerkunst Zijper Kerken vindt in 2022 plaats op zondag 3, 10 en 17 juli plaats van 13.00 tot 17.00 uur. In het Cultuurkerkje Oudesluis tonen drie  mensen hun werk: Niels Zwirs, Gerard Kramer en Joke Ligthart-Wognum. De toegang is gratis. Ook zijn er ateliers langs de Grote sloot geopend.

Niels Zwirs: Beeldend kunstenaar & docent. Anna Paulowna, 1982, woonachtig in Schagen.
Niels Zwirs is in 2004 afgestudeerd aan de Kunstacademie in Amsterdam. Zijn schilderwerk is vaak kleurrijk en loopt op de grens van voorstelling & abstractie.
‘Ik wil dat mensen blijven staan en nog een keer goed kijken wat zien ze nou eigenlijk?’ Meer informatie zie: www.nielszwirs.nl

Gerard Kramer, Tuitjenhorn
Is op jonge leeftijd begonnen met tekenen, etsen en schilderen. Schilderen doet hij in olie ,acryl en aquarel. Zijn werk word geïnspireerd door de natuur. Schildert vanuit zijn eigen omgeving en van trektochten uit zijn vakanties. Dat doet hij op realistische manier vanuit zijn atelier ondersteund door foto’s en schetsen of plein air.
Meer informatie zie: www.gjkramer.com

Joke Ligthart-Wognum, 1955, woonachtig in Warmenhuizen, Lid van fotoclub AFV Schagen
‘Ik fotografeer wat er zoal voor mijn lens komt, maar ga er ook regelmatig bewust op uit bijvoorbeeld lange sluitertijden fotografie, avondfotografie’.
Meer informatie zie:  www.jokeligthart-wognumfotografie.weebly.com

Zwirs, Niels - Fall in leave

Zwirs, Niels – Fall in leave

Gerard Kramer

Joke Ligthart-Wognum, stilleven uien