Met band ‘Zomer’ begint de zomer

Op zaterdag 18 mei 2019 speelt de band ‘Zomer’ in het Cultuurkerkje Oudesluis. Hun repertoire kenmerkt zich door hun zelf gecomponeerde nummers. Ook de Nederlands teksten zijn van eigen hand. Deze zijn treffend en uit het hart gegrepen.

“Ongekend zo onbekend!”

Dat reactie van het publiek toen de band eerder optrad was: “Ongekend zo onbekend!” Het publiek werd geraakt door de zelf gecomponeerde nummers die klonken als een klok. Ook de Nederlands teksten zijn van eigen hand!
De leden uit de band zijn: Edo Wijnker zang, gitaar en mondharmonica, Perry Rood zang, ukelele en percussie en Koen Zuurbier, zang, gitaar en percussie.

Voor meer info: zie http://muziekvanzomer.nl/

“Sjaek” in voorprogramma
In het voorprogramma van “Zomer” speelt de band “Sjaek”.
Met een gitaar,een stem en een boel energie en vertrouwen, ontstond “Sjaek” (Sonja & Judith’s Akoestisch Entertainment Kabinet). Vernoemd naar hun eerste liefdes, die naar hun idee wel een ode verdiende. Sjaek richt zich op alle mooie, gekke, lieve en dolle mensen op deze wereld. Want iedereen verdient een eigen liedje. En “Sjaek” maken die met liefde en een flinke dosis plezier. Ze schrijven licht verteerbare liedjes om op gang te komen en bij weg te dromen.
Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: zaterdag 18 mei 2019
Hoe laat: Aanvang 20:30 uur, zaal open 20:00 uur
Entree: 10 euro pp (excl. reservering, incl. koffie/thee bij entree)
Kaarten: Bij de ingang of reserveren via: https://cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/