Corona maatregelen

Corona toegangsbewijs

We zijn blij dat we met ingang van september weer meer publiek kunnen toelaten.
Er gelden nog wel een paar voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Volgens de richtlijnen van de overheid is het noodzakelijk dat u een corona toegangsbewijs kunt laten zien. U kunt gebruik maken van één van de volgende mogelijkheden:
1-een bewijs van vaccinatie;
2-een negatieve test van maximaal 24 uur oud;
3-een bewijs van herstel.
Via de Corona Check-app kunt u het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toont u bij de ingang op uw telefoon of op papier met behulp van https://coronacheck.nl/nl/print

Wilt u zo vriendelijk zijn om bij aankomst uw Corona check app en uw identiteitsbewijs paraat te hebben. Zo kunnen we opstopping bij aanvang voorkomen.
Een mondkapje is niet nodig, maar we verzoeken u om gepaste afstand tot elkaar te houden. Bij binnenkomst krijgt u thee of koffie; u mag uw drankje meenemen naar uw plaats.

Begrip
Het Cultuurkerkje is een vrijwilligersorganisatie die zonder subsidie activiteiten ontplooid zonder winstoogmerk. De bovengenoemde Corona maatregelen treffen wij om onze vrijwilligers en bezoekers te beschermen tegen een besmettelijk en in sommige gevallen dodelijk virus.
We vragen begrip van u voor deze maatregelen die in overeenstemming zijn met de landelijke maatregelen die vanuit de overheid zijn opgelegd, en de aanwijzingen van de vrijwilligers te respecteren.

Het bestuur cultuurkerkje Oudesluis.