Corona maatregelen

We zijn blij dat we u als publiek kunnen toelaten als u de overheidsmaatregelen in acht neemt.

Corona toegangsbewijs
De overheid verplicht ons dat er een corona toegangsbewijs getoond wordt. Het is een certificaat dat bewijst dat iemand volledig gevaccineerd is, hersteld is van een besmetting, of recent negatief getest is. U kunt gebruik maken van één van de volgende mogelijkheden:
1- bewijs van vaccinatie (schriftelijk of QR-code)
2-een bewijs van herstel.
3-geldige negatieve testuitslag
Via de Corona Check-app kunt u het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toont u bij de ingang op uw telefoon of op papier via https://coronacheck.nl/nl/print
Wilt u zo vriendelijk zijn om bij aankomst uw Corona check app en uw identiteitsbewijs paraat te hebben. Zo kunnen we opstopping bij aanvang voorkomen. Een mondkapje is niet nodig, maar we verzoeken u om gepaste afstand tot elkaar te houden. Bij binnenkomst krijgt u thee of koffie; u mag uw drankje meenemen naar uw plaats.

Begrip
Het Cultuurkerkje is een vrijwilligersorganisatie die zonder subsidie activiteiten ontplooid. De Corona maatregelen treffen wij om onze vrijwilligers en bezoekers te beschermen tegen een besmettelijk en in sommige gevallen dodelijk virus. We vragen begrip van u voor deze maatregelen die vanuit de overheid zijn opgelegd, en de aanwijzingen van de vrijwilligers te respecteren.


Het bestuur cultuurkerkje Oudesluis.