‘Avondturen’ – Band “Vaart” in Cultuurkerkje

'Avondturen' - Band “Vaart” in Cultuurkerkje

Wanneer

10/05/2025    
20:00 - 22:00

Evenement type

Avondturen: Een Avond vol Muziek en Onvergetelijke Verhalen
Beleef de mooiste liedjes en hilarische belevenissen van vijf muziekvrienden op zaterdag 10 mei 2025 in het Cultuurkerkje Oudesluis!

Welke band zag hun drummer de bus in een vijver parkeren, denkend dat het een grasveld was? Waar moest een optreden even worden onderbroken omdat de kroegbaas de stroom nodig had voor de draaimolen buiten? En wanneer zakte een band door het podium en moesten de rocksterren zelf de boel repareren met een gereedschapskist, omdat de kroegbaas het te druk had?
Dit en nog veel meer komt tot leven in ‘Avondturen’- avonturen in de avonduren! Geniet van de ludieke verhalen en Nederlandstalige liedjes die altijd ergens over gaan. Vaart op zijn best!
Na ‘Avondturen’- verlaat het publiek de zaal in opperbeste stemming. Mis het niet!

De band: 'Vaart'

De band: ‘Vaart’

Over Vaart de Band
Vaart maakt betekenisvolle liedjes in het Nederlands! De band bestaat uit vijf muzikale vrienden uit Noord-Holland. Na 20 jaar covers spelen met feestband Nu of Nooit, besloot Vaart hun eigen muziek te maken.
Vaart speelde al tweemaal in het voorprogramma van De Dijk en bracht in 2022 hun eerste album uit, met medewerking van Theo Vogelaars (Tröckener Kecks) en Grammy-genomineerde producer Attie Bauw. Hun drie singles bereikten snel 100.000 streams op Spotify. De samenwerking gaat door in 2024!
Op festivals zorgt Vaart voor een onvergetelijke live ervaring. Publiek zingt mee met nieuwe nummers en festivalprogrammeurs zijn verrast door de unieke Vaart-moshpitgarantie: “Geen moshpit, geen gage.” Vaak ontstaat er spontaan een feestje voor het podium!
In kleine theaterzalen laat Vaart zien dat hun kracht ligt in de eenvoud van hun muziek. Voor theaterseizoen 2024/2025 presenteren ze de nieuwe show ‘Avondturen’, waarin bandverhalen en prachtige liedjes centraal staan.

Meer info: www.vaartdeband.nl
Luisterproef: https://open.spotify.com/track/6eoRxCYXenXbs7vnzYaLqM?si=2Ii70N_HSc-dvElwGBKLyg

Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: zaterdag 10 mei 2025
Hoe laat: Aanvang 20:00 uur, Entree: 15 euro pp
Kaarten: Bij ingang of reserveer: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/